- Holt forstår media

Hans Geelmuyden, sjefen i informasjons- og reklamebyrået Geelmuyden Kiese, sier at de ikke kunne ha planlagt boklanseringen til Anne Holt bedre enn hun selv har gjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Anne Holt snakket i media i går, og hun blir ikke tilgjengelig for kommentar før neste bokutgivelse.

- Pressedekningen rundt boklanseringen viser at hun forstår media. Hun er veldig profesjonell. Jeg er sikker på at det selger bøker, sier Geelmuyden.

- Men så er hun også en av de flinkeste i sin generasjon. I intervjuene hun ga var hun åpen og selvransakende, sier Geelmuyden, som tilbød henne jobb i fjor høst. - Jeg kjenner henne ikke, men det virker på meg som om hun tror media har ødelagt henne på noe vis, sier Geelmuyden.

Forlagsdirektør Anders Heger i Cappelen sier at forlaget har fått utallige henvendelser fra media om Anne Holt i den perioden hun har vært taus.

- Det er ingen annen forfatter enn Arne Treholt vi har hatt så mye pågang om, sier Heger. Forlaget hadde flere diskusjoner med Anne Holt om hvordan hennes siste kriminalroman skulle lanseres. Heger sier at det ble valgt en bevisst mediestrategi.

Heger opplyser at forlaget lot være å forhåndsmelde romanen fordi de mente det ikke var nødvendig. - Vanligvis sliter vi som dyr for å få bøker omtalt. Det er ikke noe behov for buskagitasjon når det gjelder Anne Holt, sier Heger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer