Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Homeland» ble kveldens store vinner

Utdeling av Emmy-priser i natt.

(Dagbladet): Spiondramaet «Homeland» fikk prisen for beste dramaserie under utdelingen av Emmy awards i Los Angeles i natt.

Dermed slo den amerikanske tv-serien både «Mad Men» og «American Horror Story», som begge lå an til å bli kveldens store vinnere med 17 nominasjoner hver.

«Homeland»-seier «Homeland»-skuespillerne Claire Danes (33) og Damian Lewis (41) tok prisen for henholdsvis beste kvinnelige og beste mannlige hovedrolle.

- Jeg har egentlig ikke tro på å bedømme kunst, men jeg tenkte jeg skulle dukke opp her i tilfelle. For en ære det er å være i denne kategorien med disse skuespillerne, uttalte Damian Lewis i følge The Guardian.

Tv-serien fikk også Emmy-pris for manusforfatterne.

«Mad Men» fikk ingen priser, mens «American horror Story» gikk hjem med to.

Tredje år på rad For tredje år på rad vant «Modern Family» prisen for beste komedie. 

I år som i fjor fikk Julie Bowen (42) prisen for beste kvinnelige birolle i en komedie, og hennes kollega Eric Stonestreet (41) fikk tilsvarende pris for herrene.

Jon Cryer og Julia Louis-Dreyfus vant Emmy i komedieklassen for sine roller i henholdsvis «Two and a half men» og «Veep».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media