«Homeland»-skaper med Brody-avsløring

Sier det ikke er et svik mot TV-seerne.

(Dagbladet): TV-selskapet Showtime har til nå hatt supersuksess med de to første sesongene av TV-serien «Homeland», og i oktober i fjor bekreftet de på Twitter at en sesong 3 av serien var på vei.

Serien har også vunnet en rekke priser. Både Claire Danes og Damien Lewis, som spiller «Carrie» og «Brody» i serien, har begge vunnet Emmy-priser for beste kvinnelige og mannlige hovedrolle.

Serien har også vunnet prisen for «beste drama» og «beste manus».

Sesongpremieren i september Nå nærmer det seg premiere på sesong tre av serien.

Premieredatoen i USA er satt til søndag 29 september, og det er ventet at TV2 også vil vise seriens tredje sesong like etter USA-premieren.

De som har fulgt med på de to foregående sesongene, har etterhvert blitt godt kjent med de to hovedpersonene «Carrie» og «Nicolas Brody».

I går arrangerte Showtime et pressemøte med serieskaperne Alex Gansa og Howard Gordon, i tillegg til flere av skuespillerne i serien, for å svare på spørsmål angående den nye sesongen.

Viste de to første episodene Journalistene som var møtt opp fikk også se de to første episodene av den nye sesongen.

SESONG TRE: Skuespillerne Claire Danes, Damian Lewis, Rupert Friend, og serieskaperne Alex Gansa og Howard Gordon deltok i går på en pressekonferanse der de fortalte om den nye sesongen av TV-serien «Homeland». Foto: NTB Scanpix
SESONG TRE: Skuespillerne Claire Danes, Damian Lewis, Rupert Friend, og serieskaperne Alex Gansa og Howard Gordon deltok i går på en pressekonferanse der de fortalte om den nye sesongen av TV-serien «Homeland». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til det lanserte også Showtime en teaser til den nye sesongen i natt.

Se teaseren øverst i saken!

PS: Hvis du ikke vil vite noe om hva som skjer i de første episodene av den nye sesongen, ikke les under her!

Selv om man kan høre Brodys stemme i teaseren, er ikke Brody med hverken den første eller andre episoden av serien. Det skriver filmnettstedet Hollywood reporter.

- Jeg tror ikke det vil være et svik å si at Brody ikke er med i de første to episodene, men jeg tror det vil være et svik å fortelle dere når han kommer, sa Alex Gansa til de oppmøtte journalistene ifølge nettstedet.

- Han må ligge lavt Grunnen til at han ikke viser seg i de første episodene avslørte Gansa også.

- Flyet hans fra America gjorde det rett og slett umulig å få han med i de første episodene, fortalte han.

POPULÆRE SKUESPILLERE: Rupert Friend, Claire Danes og Damian Lewis spiller alle viktige rollekarakterer i den nye sesongen av «Homeland». Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE SKUESPILLERE: Rupert Friend, Claire Danes og Damian Lewis spiller alle viktige rollekarakterer i den nye sesongen av «Homeland». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Damian Lewis, som spiller Brody, mener grunnen er en annen.

- Han har forsvunnet inn i et nettverk Carrie har påvirket, og han er den aller mest ettersøkte kriminelle i verden, så han må ligge lavt. Jeg håper at når dere ser Brody for første gang så blir det veldig, veldig interessant, sa han.

Serieskaperne har tidligere sagt at Brody kan bli kuttet helt ut av serien. Da de fikk spørsmål om de faktisk har tenkt å skrive han ut av serien, kom det aldri et klart svar.

- Det handler om «timing og touch». Spørsmålet vi stiller oss er «hva er tilbakeholdenhet, og hva er total mangel på respekt for en flott karakter?», svarte Howard Gordon.