Homer svarte på spørsmål fra seerne direkte - uten manus

Animasjonsserien «The Simpsons» holder seg relevant.

SVARTE SEERNE: Karakteren Homer Simpson i den populære animasjonsserien «The Simpsons» svarte natt til mandag på seernes spørsmål på direkten. Dette ved hjelp av ny teknologi og en god stemmeskuespiller. Foto: 20th Century Fox, NTB Scanpix
SVARTE SEERNE: Karakteren Homer Simpson i den populære animasjonsserien «The Simpsons» svarte natt til mandag på seernes spørsmål på direkten. Dette ved hjelp av ny teknologi og en god stemmeskuespiller. Foto: 20th Century Fox, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Animasjonsserien «The Simpsons» har siden sin debut 17. desember 1989 vært en populær humorserie.

Med nesten 600 episoder i bank, er det ingen tvil om at den gule familien fra Springfield engasjerer verden over.

Da seriens siste episode ble vist natt til mandag norsk tid, gjorde skaperne noe helt nytt: De sendte rett og slett animasjonsserien direkte.

Fikk spørsmål Det var i de siste tre minuttene av episoden «Simprovised» at serien sendte direkte og uten manus. Ifølge Wired handlet episoden om at familiefar Homer skulle prøve seg som improvisasjonskomiker. Det vil si en som lager humor av det publikum bidrar med under et show.

Og improvisasjon ble det på ekte. Seere ble i episodens start oppfordret til å ringe inn, slik at de kunne stille spørsmål.

De var det selveste Homer Simpson som svarte på, helt til slutt. Karakterens stemme, Dan Castellaneta, besvarte spørsmål fra seerne som den gule ektemannen. Stemmeskuespilleren gjorde det hele to ganger, med en pulje fra østkysten og en fra vestkysten i USA.

På denne måten får seere svar på hva karakteren tenker om aktuelle problemstillinger og andre brennende spørsmål fra fanbasen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer