Homo-action i neste «GTA»-utvidelse

«Ballad of Gay Tony».

|||(Dagbladet.no): Tidligere i år kom den første av to planlagte Xbox 360-eksklusive tilleggspakker til «Grand Theft Auto IV», det motorsykkelorienterte «The Lost and Damned».

Nå har Take-Two Interactive i en pressemelding offentliggjort navnet på tilleggspakke nummer to, som skal komme i nedlastbar form til høsten.

«The Ballad of Gay Tony» vil i motsetning til det møkkete motorsykkelfokuset i forrige episode bli en mer glamorøs affære, skal vi tro Rockstar-sjef Sam Houser:

- Denne episoden fokus på dekadent uteliv er i sterk kontrast med motorsykkelgjengene i «The Lost and Damned», samtidig som det gir oss nye spillmuligheter, sier Houser i pressemeldingen.

Du vil i «The Ballad of Gay Tony» spille Luis Lopez, halvskurk og assistent til den legendariske nattklubbeieren Tony Prince, bedre kjent som «Gay Tony». Tony har dukket opp i «GTA»-spillene ved tidligere anledninger også, og er tross sin glamorøse livsstil egentlig ikke så pengesterk.

I rollen som Luis får du oppleve en drakamp mellom forskjellige lojaliteter, og usikkerhet rundt hvem som er ekte og hvem som er falske «i en verden der alle har sin pris».

I presemeldingen forteller også Take-Two at de planlegger å gi ut begge tilleggspakkene på en enkel Xbox 360-spilldisk, i tillegg til at de er tilgjengelig for nedlasting. Denne disken vil du kunne spille uten å eie «GTA IV» fra før. Tilleggspakken vil koste 1600 Microsoft-poeng ved nedlasting.