Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Homoekteskap

«Som mor til en homofil må man kunne forvente at Kleppa måtte ta denne saken opp til videre vurdering. Det hun har gjort er modig og beundringsverdig. Man har ikke gitt Guds ord på båten bare fordi man er for en slik lov. Religiøs tro stikker mye dypere enn spørsmål om slike lover, og om hvordan man skal se på de homofile. Også i kirken i dag er det flere og flere som ser at det faktisk er nestekjærlighet i praksis å gi like rettigheter til homofile og heterofile.

Snøfte

«Det er modig gjort i voksen alder å revidere sine standpunkter. Det står respekt av Magnhild Meltveit Kleppa. Det viktigste i denne saken er at alle skal få leve ut sine kjærlighetsfølelser slik at alle kan utvikle sitt følelsesliv på en naturlig måte.

Siddis«Det er ikke ærlighet å lyve for velgerne dine, Meltveit Kleppa. Å si at du skal jobbe MOT noe og så noen måneder etterpå og stemme FOR det. Det er faktisk det motsatte av ærlighet, det er blank løgn. Jeg beklager at du ikke hadde styrke til å stå løpet ut.

Krek«Alt skal tydeligvis bli lov, for å ikke såre noen. Snart kan mennesker sikkert gifte seg med dyr også...

Jon«Alt skal ikke bli lov. At du klarer å blande inn zoofili i en sak som handler om homofili er for meg ubegripelig.

Hardanger

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media