Homoseksuelle trenger ikke ekteskapet

Og ekteskapet trenger ikke dem.

SLÅR TILBAKE: Nina karin Monsen svarer Bård Nylund i LHH. Onani i enhver form er unødvendig å lovregulere, skriver hun. Foto: Espen Røst
SLÅR TILBAKE: Nina karin Monsen svarer Bård Nylund i LHH. Onani i enhver form er unødvendig å lovregulere, skriver hun. Foto: Espen Røst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les Bård Nylunds kronikk: - Jeg har fått høre nok ganger hvor ekkel jeg er

Bård Nylund fra LHH skriver om Oslo Symposium i Dagbladet 25. mars. Han avlegger mitt foredrag en visitt og har ikke klart å få med seg poengene, kunnskapsløs som han er. Min innleverte doktorgradsavhandling ble forkastet, men så ble komiteen forkastet. Jeg fikk rett til ny innlevering etter et halvt år og ny komité, til da uhørt i UiOs historie.

Jeg valgte å skrive for et bredere publikum. Avhandlingens første del ble utviklet til boken «Det elskende menneske, person og etikk». Den er utgitt i mange utgaver og er fremdeles i salg. Avhandlingens andre del, om person, makt og språk, kom inn i boken «Det kjempende menneske, maktens etikk, og del tre, om personalistisk språkfilosofi, er tatt inn i «Det innerste valget, språk — tanke — mening». Det var personalistisk tenkning filosofisk institutt ikke ville ha. Den gangen var Maos lille røde en del av pensum. Nylund hevder videre at min siste bok «Inn i virkeligheten» har en ironisk tittel. Troen gir nærhet til virkeligheten, vantro gir avstand. Filosofer har alltid arbeidet med sannheten.

Nylund hevder at jeg snakket om å fullbyrde ekteskapet. Jeg snakket om samleiet. Homoseksuelle trenger intet ekteskap. Ekteskapet trenger ikke dem. Onani i enhver form er unødvendig å lovregulere. At Nylund er ekspert på dette feltet, tror jeg så gjerne. Det er alt hva homoseksuelle har å tilby.

Jeg kalte ikke barn av homoseksuelle for plasmabarn. Jeg refererte til den politisk korrekte tenkningen der homoseksuelle selv hevder at deres barn ikke trenger far eller mor. Denne inhumane og løgnaktige tenkningen har ført til at vi nå har en barnelov § 4 a: Et barn kan ikke både ha en far og en medmor.

Konstruerte barn kaller seg selv for familieslaver (www.donor.sibling.com). Deres konstruerte medmor eller medfar må før eller senere forholde seg til barnas sannhet. Dagbladets redaksjon må også gjerne sette seg inn i saken sett fra de konstruerte barnas side og vurdere utviklingen. Barn trenger visstnok heller ikke lenger å bli født av sin egen mor.

OSLO SYMPOSIUM: Hanne Nabintu Herland taler på den kristenkonservative samlingen. Foto: Oslo Symposium
OSLO SYMPOSIUM: Hanne Nabintu Herland taler på den kristenkonservative samlingen. Foto: Oslo Symposium Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer