«Hoppas du dör»

Timbuktu ønsker kvinnen som stjal fire millioner fra ham alt vondt.

SINT: Rapperen Timbuktu stiller i kveld opp på «Lydverket» på NRK2, hvor han forteller om da revisoren hans stakk av med alle sparepengene. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
SINT: Rapperen Timbuktu stiller i kveld opp på «Lydverket» på NRK2, hvor han forteller om da revisoren hans stakk av med alle sparepengene. Foto: Eirik Helland Urke / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Rapperen Timbuktu har nettopp vært involvert i en rettsak som har fått stor oppmerksomhet i Sverige.

Bakgrunnen for rettstvisten er at rapperens tidligere revisor skal ha stukket av med alle sparepengene hans - i alt over fire millioner kroner.

I kveld er Timbuktu gjest i «Lydverket» på NRK2 klokken 21.30. Her forteller han at han har han har laget en låt om revisoren - og skal man tro låttittelen, ønsker han kvinnen alt vondt.

- Jeg bare tenkte på revisoren min da jeg skrev den, og låten heter «Hoppas du dör». Det er med glimt i øyet, man skal aldri ønske noen ulykke. Men om jeg skulle ønske noen ulykke, så hadde det vært henne. Det har ikke påvirket meg så mye, men det blir masse skriverier i avisene, sier Timbuktu til «Lydverket».

Han sier det er verst når folk stopper ham på gaten i Malmö og spør om underslaget.

- De kan si ting som «hei, hva faen, er du helt dum i hodet, hvordan kan du la dem...», og så må man forklare alle folkene hvordan det skjedde.

«Lydverket»-programleder Asbjørn Slettemark kaller Timbuktu «en kar som gjør seg fortjent til tittelen som både norgesvenn og partysvenske».

- Jeg mener at jeg er «the original partysvenske». Jeg har vært her lenge nok nå. Pluss at opplegget mitt opplegg er litt som Charlie Sheens - et bi-winning opplegg. I win here, I win there. Det er fantastisk fint å være svensk i Norge, og så er det fint å være svensk i Sverige, svarer Timbuktu.

Timbuktu skapte sist overskrifter da han hevdet at han ba vakter om å vise Frp-lederen døra etter konsert i Hemsedal. Han er i juni aktuell med albumet «Sagolandet».