Hoppende glad for å møte Aqua

PORSGRUNN (Dagbladet): Kristina gråt av glede da hun fikk vite at hun får møte Aqua fredag. Uten at hun visste det, hadde hennes pappa Tom løst oppgavene i vår Aqua-konkurranse mens han var på jobb i Nordsjøen.

- Å, herregud! Takk, pappa, jublet Kristina, som ikke ante at hun var med i den store konkurransen.

Pappa Tom Eckholdt hadde svart riktig på alle spørsmålene i konkurransen - og vant hovedpremien, som består av en reise til København, et møte alene med Aqua og deltakelse på festen for den nye plata.

Overraskelse

I går troppet Dagbladet uventet opp i norsktimen til klasse 5a på Klevstrand skole på Herøya. Med boller og brus, og en solid overraskelse til én av elevene.

Er det noen her som liker Aqua? spurte vi, og fikk svar som forventet: De aller fleste av de 29 elevene i klassen rakk hendene opp i været .

Er det noen som har lyst til å møte dem? Like mange hender gikk i været. Men det er altså bare en «fan» i hele Norge som får møte popstjernene:

Og hun heter Kristina!

Gleder seg

Ei jente hopper i stolen - sprutrød i ansiktet. Hele klassen jubler. Så kommer mamma May-Britt Eckholdt inn i klassen, og Kristina skjønner at dette er fullt alvor. Det blir for mye. Kristina må gråte. Det må også mamma, som har holdt på hemmeligheten i nesten ett døgn.

- Du visste det, du, hulket Kristina.

Innimellom gratulasjoner, klemmer og «krav» om at hun må ta med autograf til resten av klassen også, får hun stotret fram at hun gleder seg veldig.

- Nå må vi kjøpe oss ny kjole, mamma, sa Kristina.

Stor lansering

Fredag morgen reiser hun ned til København, der popheltene lanserer sin andre plate, «Aquarius», med en stor fest.

Bandet har noe å følge opp etter den elleville debuten med «Aquarium», som solgte over 14 millioner.

Klasseforstander Bente Lykseth ga henne fri på flekken - og Kristina og mamma var reiseklare allerede i går kveld.

MEN: - Hva skal jeg spørre Aqua-Lene om, tro?