Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hoppende glad

Programleder Katrine Moholt i TV 2 har satt nok en seerrekord med «Jakten på kjærligheten».

Én million og 61 000 nordmenn var benket foran skjermen for å se på bøndenes endelige valg torsdag kveld. Det var 50 000 mer i snitt enn forrige episode. De siste ti minuttene, samtidig med finalen i «71 grader nord» på TVNorge, hadde kanalen 1,3 millioner seere.

-  Det er helt vilt, er Moholts reaksjon. Den populære programlederen synes det er utrolig gøy med så høye seertall, men understreker at én ting er viktigere:

-  Det er faktisk mer moro at deltakerne har funnet hverandre. Men det er klart at når vi har en seerandel på 58,7 prosent i knallhard konkurranse med «71 grader nord»-finalen, så må vi si oss veldig fornøyd, sier hun. Suksessformelen tror hun er ganske enkel.

-  Kjærligheten er drivkraften i oss alle, og med et konsept der deltakerne faktisk gis sjansen til å finne hverandre i en naturlig setting, så kommer seerne også, sier en stolt Moholt.

Informasjonsansvarlig Katrine Wergeland er ikke noe mindre fornøyd med seriens utvikling.

-  Dette er helt vanvittig bra. Vi økte med 50 000 seere selv om «71 grader nord» gikk samtidig. Mange har vel sett fram til å få utløst spenningen rundt hvem som ville bli valgt. Jeg regner med de fleste vil følge deltakerne og serien de to siste ukene også, sier Wergeland.

JUBLER: Katrine Moholt og TV 2 har all mulig grunn til å juble for den fantastiske responsen de har fått på høstens bonderomantikk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media