Hør Bylarm-vinnerens debutalbum

Emilie Nicolas med forhåndslytt på Spotify.

ALBUMKLAR: Emilie Nicolas fylte Rockefeller under årets Bylarm. Nå kommer debutplata. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
ALBUMKLAR: Emilie Nicolas fylte Rockefeller under årets Bylarm. Nå kommer debutplata. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da årets Bylarm ble oppsummert i begynnelsen av mars, ble Emilie Nicolas (26) trukket fram som Bylarm-vinner sammen med den daværende 17-åringen Aurora Aksnes.

Neste mandag, den 29. september, utkommer debutalbumet hennes «Like I'm A Warrior», men allerede nå kan det høres som en forhåndslytt på Spotify.

- Tittelen «Like I'm A Warrior» sier noe om alle de ti låtene på albumet. Kontrasten mellom å føle seg sterk og svak. Så i tråd med tematikken er jeg både stolt og nervøs for å endelig vise fram mitt første album, sier Nicolas til Dagbladet.

Musikkanmelder Torgrim Øyre skrev følgende om Emilie Nicolas Bylarm-konsert, der han konkluderte med terningkast fem:

«De fleste har skjønt at det bor store artistiske og stemmemessige kvaliteter i det ferske stjerneskuddet Emilie Nicolas. Men at hun kan fjetre et fullsatt Rockefeller med bare stemmen alene er en ny erfaring.»

Den første radiohiten hennes var «Pstereo»; et bestillingsverk fra den norske festivalen ved samme navn. Alle de andre låtene er skrevet av Nicolas selv. Albumet er produsert av Eivind Helgerød, Emilie Nicolas, Nicolay Tangen Svennæs og Anders Opdahl. Anders Kjær og Marius Bjørnson medvirker som produsenter på «Pstereo» og «Grown Up».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer