Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hør den nye A-ha-singelen

A-ha rører på seg igjen. Nå har de lagt ut sin nye singel på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den nye singelen heter «Forever Not Yours». Morten Harket og Magne Furuholmen har skrevet musikken, mens Harket har fått med seg Ole Sverre Olsen til å skrive teksten. Singelen slippes på radioen neste fredag, og du finner den i platehyllene 2. april.

Videoen til «Forever Not Yours» skal skytes på Cuba. Regissør er Harald Zwart, og ifølge A-has hjemmeside har de dårlig tid. På noen uker må de filme og klippe videoen, slik at de store tv-kanalene får den i tide til singelen slippes.

Nekrofili

Zwart og A-ha har tidligere samarbeidet om videoen til låta «Velvet». Den skapte overskrifter på grunn av sin omgang med nekrofili, seksuell omgang med døde mennesker. I videoen er de tre A-ha medlemmene døde, og på likhuset blir de tre befølt, kysset og slikket av lettkledde damer.

«Dette er kunst - ikke spekulativ overkjøring av sanser eller vulgær kommersialisme. En seier for videokunsten og en motvekt til det meningsløse i popkulturen», mente Dagbladets Anders Grønneberg og kastet terning fem.

Hør singelen på nettet

Det gjenstår å se hva Zwart og A-ha kommer opp med denne gang, men du kan korte ned ventetiden med å høre den nye singelen. Den finner du på www.a-ha.com

<B>BRÅK:</B> Sist gang Harald Zwart regisserte videoen til en A-ha-låt ble det bråk. Her et bilde av en død Paul fra «Velvet».
Hele Norges coronakart