Hør det verdenskjente boybandet Blue synge «Haba haba»

Gutta gir alt, men teksten sitter ikke helt.

DÜSSELDORF (Dagbladet): I kveld synger Stella Mwangi «Haba haba» i Eurovisions første semifinale.

Der går hun glatt videre til finalen. I alle fall om vi skal tro boybandet Blue. Dagbladet møtte Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan og Simon Webbe tidligere i dag.

- Vi elsker Stella. Hun er virkelig god, sier Duncan James til Dagbladet.

- Catchy sang - Hun har en virkelig catchy sang. Det er det denne konkurransen handler om, å gjøre så folk kan være sammen og ha det gøy. Jeg tror hun har en veldig god sjanse til å komme til finalen, sier Antony Costa.

Det er ti år siden Blue ble en del av den internasjonale stjernehimmelen etter megahiten «All Rise». Mange vil også huske «Sorry Seems To Be The Hardest Word», som de framførte sammen med Elton John.

Nå gjør de comeback i forbindelse med jubileet.

SYNGER PÅ LØRDAG: Lee Ryan (f.v.), Duncan James, Antony Costa og Simon Webbe i Blue framfører låta «I Can» på lørdag. Her er de under en prøve i Esprit Arena i Düsseldorf. Foto: PATRIK STOLLARZ/AFP/Scanpix
SYNGER PÅ LØRDAG: Lee Ryan (f.v.), Duncan James, Antony Costa og Simon Webbe i Blue framfører låta «I Can» på lørdag. Her er de under en prøve i Esprit Arena i Düsseldorf. Foto: PATRIK STOLLARZ/AFP/Scanpix Vis mer

Som en av «de fem store» EBU-landene Tyskland, Italia, Frankrike, Spania og Storbritannia, er Blue allerede klare for finalen på lørdag.

Der mener de at Stella Mwangi kan komme til å gjøre det veldig sterkt.

- Kan nå topp fem - Jeg tror hun kan ende opp som topp fem, og vi krysser fingrene for det. Men det avhenger selvsagt av hva som skjer på selve kvelden, sier Antony Costa.

-  Vi håper topp fem, det er det vi ønsker for henne. Skandinavia kommer til å gjøre det veldig bra i år. Du har Eric Saade i Sverige og A Friend in London fra Danmark, så alle de skandinaviske landene har sterke låter i år, sier Duncan James.

Da gutta i Blue møtte Stella Mwangi på åpningsfesten lørdag, kastet de seg over henne og sang «Haba haba». Dagbladet utfordret gutta til å gjenta det lille sangnummeret.

Antony, Duncan, Lee og Simon tar sporty utfordringen på strak arm, selv om refrenget «Haba haba hujaza kibaba» ikke sitter helt perfekt.

FÅR SKRYT: A Friend In London fra Danmark vil gjøre det bra i år, mener Blue. Foto: Nigel Treblin/AP/Scanpix
FÅR SKRYT: A Friend In London fra Danmark vil gjøre det bra i år, mener Blue. Foto: Nigel Treblin/AP/Scanpix Vis mer

Hvordan sangnummeret gikk, ser du i videoen over.

- Unik sjanse Om sin egen deltakelse og comeback, sier Blue at tiårsjubileet er grunnen til at de bestemte seg for å delta akkurat i år.

- BBC tok kontakt med oss, fordi de visste vi jobbet med et album. Vi tenkte at det ikke er noen bedre plattform for å vise alle at vi er tilbake i Europa.

- Det er en kjempebra konkurranse, som ses av 125 millioner mennesker. Det er ikke ofte vi får sjansen til å nå så mange mennesker på en gang, sier Simon Webbe.

FÅR SKRYT: Svenske Eric Saade skal synge låta «Popular» på torsdag. Den ligger bra an, mener Blue. Foto: JOERG CARSTENSEN/EPA/Scanpix
FÅR SKRYT: Svenske Eric Saade skal synge låta «Popular» på torsdag. Den ligger bra an, mener Blue. Foto: JOERG CARSTENSEN/EPA/Scanpix Vis mer