Hør Isac Elliot-albumet før vennene dine

Se her, jenter!

HJERTEKNUSER FRA NORD: Finske Isac Elliot er svært populær blant unge norske jenter. Nå kommer han med nytt album, som du kan høre her. Foto: Stella Pictures
HJERTEKNUSER FRA NORD: Finske Isac Elliot er svært populær blant unge norske jenter. Nå kommer han med nytt album, som du kan høre her. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Mens hele verden hører på Justin Bieber, har den finske 13-åringen Isac Elliot grepet tak i det samme segmentet av unge jenter i Finland og Norge.

Det forrige albumet hans «Wake Up World», havnet som nummer én på den finske albumlisten og som nummer fire på VG-lista.  

Fra i dag forhåndsstreames hans nye album «Follow Me» på Spotify, før utgivelsesdatoen fredag 7.november, og du kan høre det via denne artikklen (se embedboks litt lenger ned).

- Jeg er så spent nå som alle dere kan høre det jeg har jobbet med i det siste, mitt nye album «Follow Me». Jeg er veldig fornøyd med det og håper fansen min også vil like det. Jeg har jobbet så hardt med å få det perfekt, for det er dere som har fått meg dit jeg er i dag og dere er viktigst av alt. Det har vært veldig gøy. La oss gjøre dette sammen. Følg meg. Elsker dere, sier Elliot i en uttalelse.

I desember spiller Elliot tre konserter i Norge. I Stavanger, Oslo og Bergen.