Hør nye REM-skiva på nett

Legges ut på nettstedet Myspace.com i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk ut REM på Myspace.com (Dagbladet.no): REMs «Around the sun» er ventet i butikkene i begynnelsen av oktober, men er du fan har du snart muligheten til å høre spor fra det nye albumet.

Venne-nettsted

Bandet med Michael Stipe i spissen har ifølge Reuters inngått samarbeid med nettstedet Myspace.com.

I tillegg til å høre låter får du også turnéinfo, bilder og ringetoner. Myspace.com er et nettsted der folk registrer seg for å treffe nye venner. Ifølge Reuters er det første gang at så kommersielt store band inngår liknende avtaler for å skape blest om sitt nye album.

- Dette er en mulighet til å få millioner til å snakke om det nye albumet, sier Myspaces sjef Chris DeWolfe til Reuters.

Millioner av brukere

Myspace skal ha fire millioner registrerte brukere. Du trenger ikke å registrere deg for å høre på albumet. DeWolfe vil ikke si noe forretningsdelen av avtalen.

Myspace tjener normalt penger på reklame, men DeWolfe sier at nettstedet også inngår andre typer forretningsavtaler.

- Vi venter oss flere slike avtaler fremover. Dette er en ny måte å få musikken ut til massene, og vi tror dette vil fungere for plateselskaper, Myspace og musikkfans, sier DeWolfe. Sjekk ut REM på Myspace.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer