- Hora Britney

Limp Bizkits frontmann Fred Durst benyttet gårsdagens konsert til å slenge dritt om eks-dama Britney Spears.

Nu-metal-bandet underholdt London i går med en ganske fargerik omtale av popstjernen. I det Limp Bizkit-låta «Break Stuff» satte i gang, benyttet Durst anledningen:

- Har dere hatt noen jævlige dager i det siste? Jeg kan huske noen jævlige dager i det siste, og jeg tror jeg var sammen med den jævla hora Britney Spears, brølte han fra scenen ifølge MTV.

Det har lenge vært en krangel mellom de to megastjernene, men for en måned siden skal blitt enige om å slutte fred. De to samarbeidet om et par låter på Spears\' neste album, og skal ha innledet et forhold som raskt surnet.

Limp Bizkits tidligere gitarist Wes Borland fikk gjennomgå under gratiskonserten i Finsbury Park. Durst kalte Borland en dust fordi han sluttet i oktober 2000. Men vokalisten hadde også positive meldinger på lager. Blant annet skal Oscar-vinner Halle Berry spille i videoen til bandets neste singel, en coverversjon av The Whos «Behind Blue Eyes».

Limp Bizkits nye album slippes 22. september.

<B>STORM</B> Britney kysser Madonna. Eks-en slenger dritt og snart kommer det nye plate. Det skjer mye rundt Britney akkurat nå.
DÅRLIG HUMØR:</B> Fred Durst var kanskje litt gretten i går?