STEMMER I HODET: Det klikket for nyhetsoppleser Lawrence O'Donnell da han fikk stemmer og lyder inn i ørepluggene. Foto: AP / NTB Scanpix
STEMMER I HODET: Det klikket for nyhetsoppleser Lawrence O'Donnell da han fikk stemmer og lyder inn i ørepluggene. Foto: AP / NTB ScanpixVis mer

Hører en lyd på øret under sending. Til slutt svartner det for nyhetsankeret

Egen stab får unngjelde av MSNBCs Lawrence O'Donnell.

Den profilerte nyhetsoppleseren Lawrence O'Donnell mister besinnelsen, slår i bordet, kjefter på sine medarbeidere og banner høylytt.

Eksploderer og banner

Nå har den kjente ankermannen i nyhetskanalen MSNBC bedt om unnskyldning etter en tirade der han viser at han besitter et helt annet vokabular enn det vi vanligvis kjenner igjen i nyhetsspråket, melder USA Today.

Årsaken er at han hører stemmer og banking i studioørepluggene.

Mens han leser inn nyheter, må han stoppe opp og påpeke at det er noe støy i øret. Etter lavmælt banning, fortsetter han. Men problemet gjentar seg tydeligvis, og han stopper igjen. Denne gangen banner og hamrer han i bordet.

Opptaket blir lekket

Mens dette skjer, og O'Donnell på alle måter viser at han er oppgitt, irritert og forbannet, går kameraet. Noen i hans team mener tydeligvis at O ‘Donnell går over streken og lekker opptaket, som blir videreformidlet til usatoday.com.

Denne uka beklager han sin oppførsel.

- En bedre ankermann og et bedre menneske ville ha hatt en bedre reaksjon på tekniske problemer, skriver han i en tweet.

TWITTER: Her unnskylder han seg.
TWITTER: Her unnskylder han seg. Vis mer

- Ute av kontroll

I videoen virker O'Donnells frustrasjon å stamme fra en stemme på øret som tydelig virker forstyrrende og etter hvert sterkt irriterende.

- Noen i det kontrollrommet er ute av kontroll, sier han.

Så smeller han håndflatene i bordet. Så hører han tydeligvis en hammerlyd igjen, og så bryter han ut - og nå er det han som er helt ute av kontroll:

- Stopp hamringen der ute. Hvem har en hammer? Hvor er den? Hvor er hammeren? Så ber han noen av teknikerne om å finne ut hvor hamringen kommer fra.

Får også støtte

Mange har kommentert hendelsen, og nyhetsoppleseren får også støtte for sitt utbrudd av folk som skriver at det er tillatt å reagere når man forsøker å konsenterer seg og blir forstyrret på den måten.

- Jeg er glad du er et menneske som alle oss andre, skriver en kvinne på Twitter.