Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hørte på norsk svartmetall - ble påkjørt av toget

Takker metalgudene for at han overlevde.

(Dagbladet.no): Kanadieren med det metalklingende navnet Jesse Maggrah kan prise seg lykkelig for at han overlevde en stygg ulykke søndag kveld.

20-åringen hadde nemlig bestemt seg - åpenbart ikke veldig smart - for å gå en tur langs togskinnene. Med det norske black metal-bandet Gorgoroth dundrende ut av den bærbare cd-spilleren.

Han rakk akkurat å høre toget tute før han ble truffet, skriver avisa Edmonton Sun.

- Det skjedde så fort. Jeg bare gikk, og plutselig lå jeg på bakken. Jeg var ikke sikker på hva som skjedde. Deretter så jeg toget stoppe foran meg. Jeg tenkte «holy crap, dude, du ble påkjørt av toget».

Ulykken skjedde i Red Deer i provinsen Alberta, Canada. Politiet har forklart at Maggrah ble funnet fire-fem meter unna skinnene.

Han har brukket flere ribbein og er svært mørbanket etter ulykken. Men først og fremst er 20-åringen glad for at han overlevde.

- Kanskje metalgudene smilte til meg, og ikke ville at en av deres beste krigere skulle dø. Hvis ikke ville jeg også vært der oppe i the kingdom of steel, sier han.

  • Det har ikke lykkes Dagbladet.no å få noen kommentar fra Gorgoroth. Vokalist Gaahl soner for tiden en dom for å ha mishandlet en 41 år gammel mann i 2002.
«FORÅRSAKET» TOGULYKKE: 20-åringen var litt for opptatt av Gorgoroth og vokalist Gaahl, og litt for lite opptatt av om det kom noe tog. FOTO: SCANPIX
«FORÅRSAKET» TOGULYKKE: 20-åringen var litt for opptatt av Gorgoroth og vokalist Gaahl, og litt for lite opptatt av om det kom noe tog. FOTO: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling