Høstklart fra Harald Zwart

Her er bildene fra Harald Zwarts nye film «One Night At McCools»: Michael Douglas og Matt Dillon på bingo, Liv Tyler i pent utringet bilvaskkjole og John Goodman med alle sine myndige dobbelthaker på plass.

Den norske regissøren sitter nå i klipperommet for å finpusse på sin første Hollywood-produksjon.

Planen om å rekke årets Cannes-festival var for ambisiøs, og Harald Zwart er glad for å ha fått ekstra tid til rådighet:

- Arbeidet går kjempebra, og jeg storkoser meg. Jeg har fått ekstra tid og penger av studioet til å gjøre etterarbeidet, det er et privilegium, sier Harald Zwart i Dagbladet.

Tre menn, en kvinne

«One Night At McCools» er en komedie om tre menn, bartenderen Randy (Matt Dillon), hans advokat Carl (Paul Reiser) og politibetjent Dehling (John Goodman) - som alle er forelsket i Jewel (Liv Tyler). Hun er både forførerisk og farlig og på søk etter sikkerhet på samme tid, og spiller opp til alle de tre beilernes bilde av henne.

Helt til situasjonen kommer ut av kontroll, folk begynner å dø og Mr. Burmeister (Michael Douglas) dukker opp.

Snevre og kortsynte

Historien rulles opp med utgangspunkt i en kveld på baren McCools, derfor filmens tittel, der de tre forelskede forteller hver sin historie om Jewel.

Men deres versjoner om hvor fantastisk hun er, er helt forskjellige fra hverandre: Randy ser Jewel som moden og tøff, for Carl er hun bare sex, mens politimannen mener hun er en uskyldsren liten skapning som trenger beskyttelse.

POPULÆR: Jewel POPULÆR: Jewel Valentine, spilt av Liv Tyler, er en svært populær jente i hjembyen. Ikke så rart, kanskje.
ALLE LIKER JEWEL: Tre beilere prøver alle å imponere Jewel.
FORELSKET: Politibetjent Dehling, spilt av John Goodman, er en av dem som gjerne vil ta seg av Jewel.
FORVIRRET: Mr. Burmeister (Michael Douglas) hjelper Randy (Matt Dillon) til å forstå bingoens hemmelighet.