«Hotel Cæsar» nominert til internasjonal tv-dramapris

Blant åtte best likt av 209 påmeldte serier.

HOTELL I SÆRKLASSE: Tv-dramaserier fra 50 land konkurrerer om pris - Nå er «Hotel Cæsar» nominert sammen med åtte andre. Foto: Bjørn Wad / TV2
HOTELL I SÆRKLASSE: Tv-dramaserier fra 50 land konkurrerer om pris - Nå er «Hotel Cæsar» nominert sammen med åtte andre. Foto: Bjørn Wad / TV2Vis mer

- At «Hotel Cæsar» når opp og blir nominert blant så mange internasjonale serier er en stor ære for oss, sier produsent for «Hotel Cæsar», Ellen Alveberg

Seoul International Drama Awards er en prestisjetung, internasjonal prisutdeling.

I kamp mot 209 serier Åtte andre serier er nominert, bl.a. «Curse of the Diamonds» fra Russland, «Empress Ki» fra Sør-Korea og «The Penny Lady» fra Brasil.

Konkurransen har vært tøffere enn noen sinne med 209 påmeldte serier fra 50 land. Prisutdelingen finner sted i Seoul Sør-Korea 4. september.

- «Hotel Cæsar» har en fantastisk historie med nærmere 16 år på skjermen, vi er den eneste langserien som produseres i Skandinavia for øyeblikket og det er inspirerende at vi kan hevde oss i så godt selskap, sier produsent, Ellen Alveberg.

- Serien engasjerer Programredaktør i TV2, Christopher Haug, legger ikke skjul på at han er glad for nominasjonen:

- Det er med stolthet TV 2 i dag mottar nyheten om at «Hotel Cæsar» er nominert til Seuol International Drama Award. Selv etter 16 år fortsetter serien å engasjere, imponere og fenge seerne.

- Ekstra hyggelig er det jo at dette også verdsettes i det store utland. Gratulerer til alle involverte - i dag er det lov å være ekstra stolt av den fantastiske serien «Hotel Cæsar» er, sier programredaktør i TV2, Christopher Haug, i en pressemelding.