Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny trailer - Sesong 5 - «House of Cards»

«House of Cards»: Se de første klippene fra den nye sesongen!

- En nasjon, Underwood, sier presidenten som gjør hva som helst for å underlegge seg Washington D.C.

NY SESONG: «Det amerikanske folk vet ikke hva som er til deres eget beste. Det gjør jeg». House of Cards vender tilbake med nye episoder på Netflix fra 30. mai. Video: Netflix via YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det amerikanske folk vet ikke hva som er til deres eget beste. Det gjør jeg, sier president Frank Underwood i den nye traileren til «House of Cards».

- Heldigvis for dem, så har de meg, sier han.

Se den nye traileren øverst i saken.

Det legges opp til drama og intriger når femte sesong av det kritikerroste og prisbelønte Netflix-dramaet har premiere 30. mai.

Ifølge Variety plukker serien opp tråden der fjerde sesong slapp.

-En nasjon, Underwood

President Frank Underwood (Kevin Spacey) må kjempe for sitt politiske liv i et omstridt presidentvalg, samtidig som han på hjemmebane prøver å opprettholde ekteskapet med sin kone Claire (Robin Wright).

I traileren får vi se Underwood hevde at amerikanske statsborgere behøver konstant tilsyn og at han har planer om å regjere over dem i uoverskuelig framtid, helt uten tidsbegrensninger.

- En nasjon, Underwood, sier den maktbegjærlige presidenten, som gjør hva som helst for å underlegge seg Washington D.C.

TILBAKEBLIKK: Et lite tilbakeblikk til hvordan ekteskapet til Fracis og Claire Underwood artet seg i begynnelsen. Video: Netflix Vis mer Vis mer

Nye serieforfattere

Da det ble annonsert at en femte sesong av «House of Cards» sto på trappene, ble det samtidig klart at seriens skaper Beau Willimon ikke vil være med på å lage den kommende sesongen.

Ifølge Trustedreviews.com er det Melissa James Gibson og Frank Pugliese som tar over som serieskapere. Om «House of Cards»' nye skapere vil komme til å endre mye av seriens særegenhet, stil og spenningskurve, er fremdeles uvisst.

«House of Cards» har vunnet flere Emmy- og Golden Globe-priser.