Hove gir gratis festivalpass

Til alle med ukespass til Quart.

(Dagbladet.no): Fredag ble Quartfestivalen begjært konkurs, og i går ble det klart at de 2000 publikummerne som har kjøpt billett, ikke vil få refundert pengene sine før festivalsesongen er over. Om de får tilbake pengene i det hele tatt.

Nå har Hovefestivalen bestemt seg for å dele ut gratis ukespass til alle som kan fremvise gyldige ukepass til Quart. De går dermed i fotsporene til Storås-festivalen i Trøndelag, som kom med samme tilbudet i helga.


- I og med at Hove ligger så tett opp til Quarten i både tid og sted, føles det naturlig. Vi har tro på at de som hadde bestemt seg for å gå på Quart også ville kunne glede seg over årets Hovefestival, sier presseansvarlig i Hovefestivalen, Gaute Drevdal, til Dagbladet.no.

Han sier at Hove ønsket å vente å se hva som skjedde med Quartbillettene, før de kom med tilbudet om gratisbilletter. Utdelingen vil ikke føre til store utgifter for festivalen.


- Det er jo ikke snakk om et veldig stort antall billetter, så det er mer enn hyggelig gest, enn et stort utlegg for oss, sier Drevdal.

Quartpublikum med ukespass kan dermed troppe opp på billettkontoret til Hove under festivalen, og få utdelt nytt festivalpass.

GIR BORT FESTIVALPASS: Hovefestivalen tilbyr alle de med ukespass til konkursrammede Quart gratis inngang. Det er bare å møte opp på billettkontoret ved festivalstart og få utdelt bånd. Foto: LARS EIVIND BONES
GIR BORT FESTIVALPASS: Hovefestivalen tilbyr alle de med ukespass til konkursrammede Quart gratis inngang. Det er bare å møte opp på billettkontoret ved festivalstart og få utdelt bånd. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hove gir gratis festivalpass