Hove har lært

Det var sikkert en del ting du irriterte deg grønn over på Hove i fjor. Hva har ledelsen gjort for å ordne opp?

MØKKAVÆR: Hove har vært uheldige med været tidligere år. I år ser det ut som om solen kommer til å skinne. Foto: Lars Evivind Bones
MØKKAVÆR: Hove har vært uheldige med været tidligere år. I år ser det ut som om solen kommer til å skinne. Foto: Lars Evivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I dag sparkes Hovefestivalen i gang. Dagbladet har (engangs) grillet festivalkoordinator Ian Donaldson for å finne ut om festivalen har lært av fjorårets mange frustrerende feil.

1. Køene Spesielt minibanken og kolonialen skapte frustrasjon i fjor, da folk risikerte å vente en time for å handle mat eller ta ut penger til den neste halvliteren.

— Vi har lansert noe som aldri er blitt prøvd i så stor skala før: et kontantfritt system der alle besøkende får hvert sitt kort og fyller på penger fra en av våre 40 ladestasjoner, sier Donaldson.

Cashless-systemet brukes over alt der man bruker penger på festivalen, fra ølkiosk til kolonialen, og vil ifølge ledelsen føre til drastisk reduserte køtider. Salgsstedene tar verken imot kontanter eller kredittkort. Ubrukte penger på Cashless-kortet refunderes før man forlater Tromøya.

— Selv er jeg veldig fornøyd etter å ha prøvd ut systemet. Jeg kjøpte meg en is med kortet mitt i dag, sier Donaldson optimistisk.

— I fjor var inngangspartiet et kaos, med egne køer for akkreditering, for å løse inn billett, for å få campbillett og for å endelig komme seg inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer