Hove kåret til en av Europas beste festivaler

På The Times' liste over de 20 beste.

PÅ LISTA: Hovefestivalen er som eneste norske festival plukket ut på The Times' liste over Europas tjue beste festivaler. Her tar to av fjorårets deltakere en velfortjent rast etter konsertdyst. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
PÅ LISTA: Hovefestivalen er som eneste norske festival plukket ut på The Times' liste over Europas tjue beste festivaler. Her tar to av fjorårets deltakere en velfortjent rast etter konsertdyst. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hovefestivalen er som eneste norske festival plukket ut på The Times' liste over Europas tjue beste festivaler.

Lista er en oppfordring til avisas lesere om å besøke eksotiske og alternative festivaler rundt om i Europa. Det er andre året på rad at Hove er plukket ut til den eksklusive listen.

Hovefestivalens pressetalsmann Gaute Drevdal er naturlig nok svært glad for Hove holder stand i år også.

- Vi har aldri lagt skjul på at vi vil at Hove skal være en festival for et internasjonalt publikum også, og en slik utmerkelse fungerer som flott reklame for Hove i utlandet, sier han.

På lista finnes også store internasjonale festivaler som Roskilde i Danmark, Rock Werchter i Belgia og Pink Pop i Nederland.

Om Hovefestivalen skriver avisa følgende:

«Hvorfor ikke ta ferja til landet med fjordene for å holde deg i feststemning - denne festivalen setter miljøvennlighet på toppen av dagsorden. En god liste med kjente artister er annonsert til nå, inkludert Franz Ferdinand, White Lies, Faith No More og Metronomy.»


(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer