MENGER SEG MED FIFFEN: Hovefestivalen høster gode skussmål i storavisa The Times. De har kåret den norske festivalen til Europas fjerde beste. Foto: Lars Eivind Bones.
MENGER SEG MED FIFFEN: Hovefestivalen høster gode skussmål i storavisa The Times. De har kåret den norske festivalen til Europas fjerde beste. Foto: Lars Eivind Bones.Vis mer

Hove kåret til fjerde beste i Europa

Storavisa The Times lovpriser Hove i sin kåring over de 25 beste festivalene i Europa.

||| Hovefestivalen er kåret til Europas fjerde beste festival i storavisa The Times.

Den norske festivalen menger seg i selskap med blant andre skotske Rock Ness og EXIT i Serbia som tok henholdsvis første og andreplassen.

I kåringen over de 25 beste festivalene i Europa skryter The Times ekstra av beliggenheten og miljøprofilen til Hove.

- Det er jo veldig fint at det vi gjør blir lagt merke til utenfor Norge, og hvis dette fører til at vi får flere gjester fra utlandet er det jo ekstra hyggelig. Men først og fremst er vel denne kåringen en fin anerkjennelse for musikk- og miljøprofilen vår, og ikke minst den unike beliggenheten, sier pressetalsmann for festivalen Gaute Drevdal til festivalens hjemmeside.

«Festivalen arrangeres i idylliske omgivelser på en øy med skog og strender», heter det i kåringen.

IDYLLISKE OMGIVELSER:The Times skryter ekstra av beliggenheten og miljøprofilen til Hove. I fjor nøt sørlandsjentene (f.v) Anja Lauvås, Vilde Vik, Maren Keller, Silje Rørmoen og Karen Elise Skage solen og omgivelsene på festivalen. Foto: Lars Eivind Bones
IDYLLISKE OMGIVELSER:The Times skryter ekstra av beliggenheten og miljøprofilen til Hove. I fjor nøt sørlandsjentene (f.v) Anja Lauvås, Vilde Vik, Maren Keller, Silje Rørmoen og Karen Elise Skage solen og omgivelsene på festivalen. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

- For utlendinger er det kanskje enda mer eksotisk at festivalopplevelse kan kombineres med lange strender og dype skoger, sier Drevdal.

Hove er eneste skandinaviske festival på lista til The Times.

Til Hove kommer «Muse» og «Them Crooked Vultures». I tillegg kommer blant annet: «Massive Attack», «Arcade Fire», «Vampire Weekend» og «Florence + The machine»