<strong>NARKOTATT:</strong> Frank Ocean og hans følge kom seg ikke inn i Norge uten problemer. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NARKOTATT: Frank Ocean og hans følge kom seg ikke inn i Norge uten problemer. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Hove-stjerne narkotatt på flyplassen i Kristiansand

Forsøkte å gjemme hasj i søppelbøtte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagladet): Hovefestivalen finner denne uka sted på Tromøya i Arendal.

I dag, på festivalens nest siste dag, er den kritikerroste artisten Frank Ocean (25) blant de aller største attraksjonene på Hovedscenen.

Alt gikk imidlertid ikke som planlagt for den amerikanske stjerna og hans crew, da de landet på norsk jord i dag.

Gjemte unna Dagbladet får opplyst at Ocean og hans følge landet på Kjevik lufthavn, Kristiansand, rundt klokka 11 i dag.

Kort tid etter ble 4 gram hasj og 3 gram marihuana funnet i en søppelbøtte.

- Vi har grunn til å tro at dette stammer fra flyet Frank Ocean kom med, sier Helge Breilid i Tollvesenet i Kristiansand.

I tillegg ble også en person i crewet stoppet i tollen, med 9 gram hasjolje og 1,5 gram hasj.

Har ankommet Hove Breilid sier til Dagbladet at personen som ble stoppet er rapperen Left brain (23), eller Vyron Turner som han egentlig heter.

I likhet med Frank Ocean, tilhører også Left Brain hiphop-kollektivet Odd Future (OFWGKTA) - som spiller i Teltet klokka 17 i dag.

Det ser ikke ut til at verken Odd Future- eller Ocean-konserten står i fare for å bli avlyst etter narkohendelsene på Kjevik.

Ifølge fvn.no har både Ocean og hans følge ankommet festivalområdet på Tromøya.

<strong>TILBAKE PÅ HOVE:</strong>  Odd Future gjestet Hovefestivalen i 2011. Nå er det amerikanske hiphop-kollektivet tilbake, og spiller klokka 17 i dag. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
TILBAKE PÅ HOVE: Odd Future gjestet Hovefestivalen i 2011. Nå er det amerikanske hiphop-kollektivet tilbake, og spiller klokka 17 i dag. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer