- Hovedpersonene kommuniserer gjennom sexscenene

Ny erotisk boksuksess skal filmatiseres.

EROTIKK TIL TV: Sylvia Day står bak den erotiske boksserien «Crossfire», som nå skal bli TV-serie. Foto: BASTION FORLAG
EROTIKK TIL TV: Sylvia Day står bak den erotiske boksserien «Crossfire», som nå skal bli TV-serie. Foto: BASTION FORLAGVis mer

(Dagbladet:) Hun ble raskt sammenlignet med E.L. James og hennes storselgende «Fifty Shades»-trilogi, men siden har Sylvia Day passert sin forgjenger på bestselgerlistene.

Den siste boka i Sylvia Days erotiske trilogi «Crossfire», «Knyttet til deg», har hittil ligget ti uker på den norske boklista, og i USA klatret boka helt til topps på USA Todays bestselgerliste i juni.

Selskapet bak «Twilight»
Nå skal også denne trilogien filmatiseres. Men der «Fifty Shades» sikter seg inn mot det store lerretet, skal Sylvia Days bøker bli TV-serie. Det er produksjonsselskapet Lionsgate som har kjøpt rettighetene, melder USA Today. De har tidligere omgjort flere populære bøker til filmsuksesser, deriblant «Twilight» og «Hunger Games», og er nå i gang med å filmatisere ungdomsbokserien «Divergent». I tillegg står de bak den populære Netflix-serien «Orange is the New Black», som har fått mye omtale i sommer.

Viktige sexscener
Det er ennå ikke klart hvilken amerikansk TV-kanal som skal sende serien. Men både forfatter og produksjonsselskap skal være skjønt enige om at det må bli en kabel-kanal. En «barnevennlig» utgave av den erotiske serien, tilpasset de kommersielle TV-kanalene, lar seg vanskelig lage.

- Hovedpersonene i erotiske fortellinger har ofte problemer med å kommunisere verbalt, så måten de viser følelsene sine på - enten det er sinne, lykke, kjærlighet, lyst, hva det måtte være - er gjennom sexscenene, sier Sylvia Day til USA Today.