Hovefestivalen har frigitt navnet på den omkomne mannen (54)

Døde av hjerteinfarkt.

DØDSFALL: Rundt klokka 16 i går fikk politiet beskjed om en alvorlig hendelse som hadde skjedd ved Amfiscenen på Hovefestivalen. Det ble senere kjent at en mann hadde omkommet, etter å ha fått et hjerteinfarkt. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
DØDSFALL: Rundt klokka 16 i går fikk politiet beskjed om en alvorlig hendelse som hadde skjedd ved Amfiscenen på Hovefestivalen. Det ble senere kjent at en mann hadde omkommet, etter å ha fått et hjerteinfarkt. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til og med i morgen finner Hovefestivalen sted på Tromøya i Arendal, for sjuende år på rad.

I går ettermiddag ble det kjent at en festivalarbeider kollapset på området ved Amfi-scenen. Det bekreftet politiets operasjonsleder, Gunn Lieng, overfor Dagbladet.

Døde av hjerteinfarkt Mannens liv sto imidlertid ikke til å redde. Han ble i går ettermiddag erklært død av helsepersonell.

I en pressemelding skriver Hovefestivalen at mannen som døde, var festivalens sikkerhetskoordinator Per Thoralf Hansen (54). Årsaken til dødsfallet var et hjerteinfarkt.

- Per var en kjær og høyt verdsatt kollega, som gjennom sitt arbeid som sikkerhetskoordinator har sørget for å gjøre Hove til en trygg og god festival for alle besøkende, frivillige og ansatte, skriver festivalen.

- Vil bli savnet Ifølge Hansens Facebook-side var han bosatt på tettstedet Frogner i Akershus, men er opprinnelige fra Gudbrandsdalen.

54-åringen er daglig leder og eier av produksjonsselskapet Produsentene AS, som ifølge egen nettside tilbyr prosjekt- og produksjonsledelse innenfor jubileer, festivaler, konserter, teater, film og TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer