Hovefestivalen har frigitt navnet på den omkomne mannen (54)

Døde av hjerteinfarkt.

DØDSFALL: Rundt klokka 16 i går fikk politiet beskjed om en alvorlig hendelse som hadde skjedd ved Amfiscenen på Hovefestivalen. Det ble senere kjent at en mann hadde omkommet, etter å ha fått et hjerteinfarkt. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
DØDSFALL: Rundt klokka 16 i går fikk politiet beskjed om en alvorlig hendelse som hadde skjedd ved Amfiscenen på Hovefestivalen. Det ble senere kjent at en mann hadde omkommet, etter å ha fått et hjerteinfarkt. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til og med i morgen finner Hovefestivalen sted på Tromøya i Arendal, for sjuende år på rad.

I går ettermiddag ble det kjent at en festivalarbeider kollapset på området ved Amfi-scenen. Det bekreftet politiets operasjonsleder, Gunn Lieng, overfor Dagbladet.

Døde av hjerteinfarkt Mannens liv sto imidlertid ikke til å redde. Han ble i går ettermiddag erklært død av helsepersonell.

I en pressemelding skriver Hovefestivalen at mannen som døde, var festivalens sikkerhetskoordinator Per Thoralf Hansen (54). Årsaken til dødsfallet var et hjerteinfarkt.

- Per var en kjær og høyt verdsatt kollega, som gjennom sitt arbeid som sikkerhetskoordinator har sørget for å gjøre Hove til en trygg og god festival for alle besøkende, frivillige og ansatte, skriver festivalen.

- Vil bli savnet Ifølge Hansens Facebook-side var han bosatt på tettstedet Frogner i Akershus, men er opprinnelige fra Gudbrandsdalen.

54-åringen er daglig leder og eier av produksjonsselskapet Produsentene AS, som ifølge egen nettside tilbyr prosjekt- og produksjonsledelse innenfor jubileer, festivaler, konserter, teater, film og TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.