KOMMENTARER

Arendalsuka:

Høy party(telt)-faktor

Hvem alle organisasjonene prøver å overbevise, bortsett fra hverandre, vet jeg ikke. Men jeg ville ikke vært foruten i år heller.

INGEN SANDBERG: De må trolig klare seg uten Per Sandberg på Frp-standen i Arendal i år. Popcorn-maskin og ballonger er en fattig trøst. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
INGEN SANDBERG: De må trolig klare seg uten Per Sandberg på Frp-standen i Arendal i år. Popcorn-maskin og ballonger er en fattig trøst. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert

ARENDAL (Dagbladet): I skrivende stund er det bare timer igjen til den offisielle åpningen av Arendalsuka - maktas sommerleir (uten alkoholforbud).

Når kirkeklokkene ringer 14.00 må andelen gudfryktige mennesker i byen se seg kraftig redusert. Det er å trekke det for langt å kalle Arendalsuka en syndens pøl, men lokalbefolkningen finner trolig nok menn(esker) å sette moralpekefingeren i den neste uka.

Til tross for sine mange mangler byr Arendalsuka på en fargerik og vakker bukett med organisasjoner, interesser og hendelser. Jeg kommer aldri til å glemme den norske hjelpeorganisasjonen som for et par år siden satte opp et utendørs ballrom av typen du sender barna i på IKEA eller McDonalds. Oppi der intervjuet en i ledelsen, i fullt alvor, en rødgrønn statsråd (som snublet seg fram i skjørt og høye hæler) og en fremtredende nestleder i et stort opposisjonsparti. Temaet? Barn på flukt.

Gatelangs i sentrum står kommunister og næringslivet side om side. Huseiernes Landsforbund er flankert av Norsk fosterhjemsforening. I Senterpartiets partytelt deles det ut gulrøtter (vasket), mens det i MDGs telt rett ved siden av også deles ut gulrøtter, bare her av den kortreiste og uvaskede typen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer