Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Høyere lønn til Oslofolk

«Hva med å desentralisere i stedet? Hvorfor skal alle arbeidsplasser ligge i Oslo, Bergen og Trondheim? Hva er egentlig vitsen med det? Dette fører til enorme belastninger på vei- og kollektivnettene i byene som allerede er kraftig overbelastet. Sentralisering er også en grunn til at boligprisene er så høye i byene! Derfor: flytt offentlige institusjoner ut fra sentrum, det er det vil være bra for byene og for distriktene! Men Høyres ide er vel nettopp å rasere distriktene, det har de alltid gjort!

Jon

«Det Fabian Stang egentlig sier er at boligspekulantene trenger subsidier... Kanskje han i stedet burde fokusert energien på tiltak for å redusere kostnadene for byboere f.eks. gjennom å legge til rette for bygging rimelige familieleiligheter.

Tor «Dette må være det mest idiotiske utspillet en politiker har kommet med på lange tider. «Alle» ser ut til å vil bo i Oslo og til byene nå for tiden, det er derfor prisveksten er høyest på boliger der. Skulle man ha utjevnet denne prisveksten ville faktisk ett ekstra lønnstillegg for de som bor på landet hjulpet mer.

Undrende

«Jeg krever høyere IQ hos ordføreren. Det er vel like stor sjanse for at mitt forslag får gjennomslag…

Rabbagasten «Fy Fabian, det var et supergodt forslag. Du ser vel helst at vi som bor på vestkanten skal få den høyeste lønnsøkningen, vi bor jo så meget dyrere enn de på østkanten.

Designerspiren

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media