Høygravid Geri avslører barnets navn

Men holder barnefaren hemmelig

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no)I et intervju med bladet «Hello!» snakker eks- Spice Girl, Geri Halliwell, for første gang ut om graviditeten sin.

Trettitreåringen er syv måneder på vei, og har ikke snakket med media om det kommende barnet før nå .

Takket Gud

- Ultralydbildene viser at den lille allerede har min oppstopper-nese, sier Halliwell til bladet og forklarer at hun ble overlykkelig da hun fant ut at hun var gravid:

- Min første reaksjon var å takke Gud da det gikk opp for meg at jeg ventet barn. Det fantes ikke et øyeblikks tvil om at dette barnet var ønsket, sier hun.

Geri forklarer nemlig at det slett ikke var noen selvfølge at hun skulle få bli mor. Geri fryktet at flere år med spiseforstyrrelser hadde redusert hennes evne til å bli gravid, og hun har tidligere vurdert adopsjon, skriver «Hello!»

Barnets far

I intervjuet forteller Geri Halliwell at hun allerede har bestemt at barnet skal hete Stella om det blir en jente og Leonardo dersom det blir en gutt.

Men barnefaren derimot- vil Geri ikke avsløre navnet på. Hun sier at barnet er et lykketreff og at hun bevisst har valgt å være alene om det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer