Høygravid Geri avslører barnets navn

Men holder barnefaren hemmelig

(Dagbladet.no)I et intervju med bladet «Hello!» snakker eks- Spice Girl, Geri Halliwell, for første gang ut om graviditeten sin.

Trettitreåringen er syv måneder på vei, og har ikke snakket med media om det kommende barnet før nå .

Takket Gud

- Ultralydbildene viser at den lille allerede har min oppstopper-nese, sier Halliwell til bladet og forklarer at hun ble overlykkelig da hun fant ut at hun var gravid:

- Min første reaksjon var å takke Gud da det gikk opp for meg at jeg ventet barn. Det fantes ikke et øyeblikks tvil om at dette barnet var ønsket, sier hun.

Geri forklarer nemlig at det slett ikke var noen selvfølge at hun skulle få bli mor. Geri fryktet at flere år med spiseforstyrrelser hadde redusert hennes evne til å bli gravid, og hun har tidligere vurdert adopsjon, skriver «Hello!»

Barnets far

I intervjuet forteller Geri Halliwell at hun allerede har bestemt at barnet skal hete Stella om det blir en jente og Leonardo dersom det blir en gutt.

 Alenemor : Geri Halliwell sier hun bevisst har valgt å være alene med barnet hun venter. Foto: Scanpix
Alenemor : Geri Halliwell sier hun bevisst har valgt å være alene med barnet hun venter. Foto: Scanpix Vis mer

Men barnefaren derimot- vil Geri ikke avsløre navnet på. Hun sier at barnet er et lykketreff og at hun bevisst har valgt å være alene om det.

- Men jeg vil aldri frata barnet mitt retten til å vite hvem faren er, sier Geri til bladet og forklarer at hun er sikker på at den lille får evig nok kjærlighet selv om foreldrene ikke lever sammen.

Geri kan også fortelle at alle de tidligere Spice Girls-medlemmene har vært støttende. Spesielt Victoria Beckham som skal ha gitt den vordenende barnemoren mamma-klærne hun selv brukte under siste graviditet.