Høymesse for 40 000

Perfekt, meningsbærende rock\'n\'roll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For et show! Bruce Springsteen leverte i går et show like vanvittig vitalt som det han gjorde for 27 år siden i Drammenshallen. Han oppviste en energi og et tempo som kunne ha innbrakt ham seier på en hvilken som helst etappe i Tour de France.

Iført dongeribukse, svart skjorte og svarte bånd rundt underarmene kommer Bruce Springsteen inn på arenaen, skulder ved skulder med en stivpyntet Clarence Clemons.Et heltent E Street Band dundrer løs med «Two Hearts». I løpet av få minutter er det tindrende klart at dette kommer til å bli et show helt utenom det vanlige.

Gromjenta til Bruce 40000 mennesker er ellevilt med fra første til siste tone. Konserten utvikler seg til en rock\'n roll-høymesse. I det ene øyeblikket blir Valle Hovin den rene domkirken, i neste øyeblikk senkes lyden og arenaen kunne vært et knyst stille kapell. Med 40000 mennesker, tause i ren andakt. Springsteen henter fra nytt og gammelt i sitt enestående repertoar. Han forfører publikum med stadig nye vrier på kjente låter.

Lyden er klokkeklar, hvert instrument kommer til sin rett. Sangeren løper høyt og lavt. «No Retreat, No Surrender» slår an den tematiske tonen for konserten. Han lar «Hungry Heart» starte med allsang fra publikum og begir seg ned til alle de på første rad som har ligget i timer og dager i telt for å komme helt foran.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer