Høyre og FrP knytter stadig sterkere bånd

«Tror Erna/Høyre skal tenke seg godt om før hun går til sengs med FrP. FrP kommer til å fungere omtrent som SV i regjering med mange løse kanoner og rabalder. Og det er ikke sikkert FrP velgerne da går over til Høyre. Mest sannsynlig vil mange av dem gå til Ap tror jeg. Og en Høyre/FrP allianse blir et kort og trist prosjekt.

Kåre

«Hvis vi skal få en borgerlig regjering på sikt, så må Høyre og FrP samarbeide. Og FrP har vist at de er i stand til samarbeide. På tross av mer eller mindre innbilte «skumle holdninger», så samarbeider FrP godt med andre partier i mange kommuner. Ikke bare med Høyre, men også med partier på motsatt side av skalaen. Dette gapet mellom FrP og de andre «stuerene» partiene er mer et medieskapt gap, enn et reelt gap.

JB «Høyre-FrP samarbeid er da intet nytt i lokal sammenheng. FrP har blitt mer stuerent med Siv, og kanskje det er å foretrekke fremfor SV i regjering?

Julius «Nei.

oT «Jeg tror vi gjør klokt i å unngå de politiske partiene som ligger ytterst BÅDE på høyre og venstre fløy, og heller stemme ansvarlig.

joffe von butenschjön