Høyre stuper

«Når skal Høyre sparke sine mediarådgivere ut døren? Ingen i Norge forstår at Erna Solberg kunne angripe statsministeren for å ha hatt en dagmamma som ikke oppga sin inntekt. Hvem i huleste har noen gang hatt hvit dagmamma? Det var en umulighet i «gamle dager».

Karoline

«Den massive trøst og forståelse som Høyre har gitt Diffen sier mye om partiets holdning til skattesnyteri. Både blant sine egne og blant folk som har mye fra før. Bare se hvordan byrådet lar næringslivet bestemme alt om hvordan Oslo skal se ut og gir tillatelse til oppføring av all slags stygge bygg her i Oslo. I så måte gjør de helt sikkert lumre avtaler på bakrommet. Oslo har blitt en forferdelig stygg hovedstad.

Tulla

«Enig, jeg har stemt høyre i 20 år, men nå er det slutt! Jeg gir ikke min stemme til et parti som støtter kriminell virksomhet.

Reidar Jonassen

«Kva er forskjellen på å unndra skatt med konto i utlandet, og å unndra skatt og avgift ved å støtte svart arbeid?

Leptor

«Jeg synes det har vært interessant å høre fremtredende Høyre-polikeres kommentarer på Ditlev-Simonsen-saken. «Han gjør nå opp for seg», «Vi sparker ikke en mann som ligger nede» «Jeg synes de er illojale angivere [om svigersønnene]». «Dette er en veldig trist sak.» Hva slags signaler sender dette? At det et er greit å prøve å snyte på skatten, så lenge du gjør opp for deg HVIS du blir oppdaget.

Stian