Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Høyt oppe etter Hyperstate

To dager etter Hyperstate i Oslo Spektrum er den engelske DJ-en og popartisten Sonique fortsatt høyt oppe etter suksessen, der hun nyter utsikten i 34. etasje på Plaza.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To av låtene hennes ligger nå på hit40-lista.

- Er dette Norge? Wow! 8000 mennesker som hopper opp og ned som om de var på en rockekonsert? Det var helt fantastisk, sier Sonique.

Debutalbumet tar av

London-jentas single «It Feels So Good» har ligget trofast på hit40-lista i 17 uker, og den nye «Sky» klaterer i sin fjerde uke.

Begge er hentet fra hennes debutalbum «Hear My Cry», som har begynt å ta av.

For ti år siden var Sonique også popstjerne, da som sanger i duoen S'Express. Men selv om hun var med på å skrive de fleste låtene, var det partneren Mark Moore som fikk all oppmerksomheten.

- Etter S'Express var ingen plateselskap interessert i meg. De ville heller ha en ny S'Express-plate. Det ville ikke jeg.

Dermed bar det tilbake til pikerommet, hvor Sonique brukte tre år på å lære seg å bli DJ.

Dance og dop

- Bekymrer det deg at mange forbinder dance med dop?

- Når jeg snakker med folk på klubber, har jeg inntrykk av at de ikke driver med dop. Alle burde vite nå at det er farlig, og det er ingen grunn til å bruke dop hvis du går på klubber hvor de spiller god musikk!

<B>SUKSESS:</B> Engelske Sonique svever fortsatt på suksessen etter helgas Hyperstate - og listeplasseringene.