Høyt over scenen gikk det plutselig fryktelig galt. Fra salen kunne man høre publikum skrike

38 år gamle Yann Arnaud falt i døden under Cirque du Soleil-showet i Tampa.

MISTET TAKET: Franske Yann Arnaud omkom i en ulykke under Cirque du Soleils show i Tampa på lørdag. Foto: Michael Kass / AP / NTB Scanpix
MISTET TAKET: Franske Yann Arnaud omkom i en ulykke under Cirque du Soleils show i Tampa på lørdag. Foto: Michael Kass / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går ble det kjent at den 38 år gamle trapes-artisten Yann Arnaud falt i døden under en opptreden i Tampa i delstaten Florida.

Arnaud hadde vært en del av sirkustroppen Cirque du Soleil i 15 år, og blir beskrevet som en av det kanadiske ensemblets mest rutinerte medlemmer.

Ulykken skjedde da 38-åringen gjorde et nummer som tok i bruk stropper som var festet i taket - et nummer som i utgangspunktet beskrives som enkelt. Derfor er det ingen som skjønner nøyaktig hva som gikk galt lørdag kveld lokal tid.

- Kunne høre skrik

Julian Martinez var blant de som hadde kjøpt billett for å overvære de verdenskjente akrobatene. Han forteller til den lokale tv-stasjonen WFLA at det var «grusomt» og «traumatiserende» å bli vitne til dødsulykken.

- Jeg så tydelig at han sleit med å holde seg fast. Jeg så også at de to akrobatene vekslet blikk like før det skjedde. Jeg vet ikke om han forsøkte å se om han andre klarte seg, sier han.

- Det var grusomt. Man kunne høre skrik fra publikum. Det var barn der, og de ble kjemperedde.

Martines sier videre at han ikke klarer å få hendelsen ut av hodet, og lurer på om ingen andre også la merke til at Arnaud tydelig hadde vanskeligheter med å holde seg fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer