Høyt spill og mye moro

Mørketida nærmer seg, og det er tid for brettspill. Dagbladet har testet de morsomste selskapsspillene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ASKER/STAVANGER (Dagbladet): Stemningen er stor når Dagbladet overværer testen av det nye spillet Cranium hos Brettspillguidens testpanel. Nivået er høyt på de åtte spillene som ble vurdert.

- Dette er morsomme spill som fungerer som gode isbrytere i sosiale sammenhenger. De fenger i nesten alle aldersgrupper og lar fantasien og kreativiteten flyte fritt, sier Remo Rehder.

Spennende

Han er initiativtaker til brettspillguiden.no. Den idealistiske og uavhengige nettsida har gjort det til sin misjon å lose nordmenn gjennom spilljungelen.

Og vi er inne i en spennende spillhøst. Den amerikanske suksessen Cranium utgis i norsk utgave og suksessen Kokkelimonke feirer ti år med jubileumsutgave. Ta sjansen, La ordene danse og Pusle og vinn er også nye utgivelser.

Ikke mindre enn ti personer har spilt seg gjennom de åtte spillene Dagbladet har valgt å teste. Spillene kommer i kategorien «selskapsspill», som legger vekt på sosiale egenskaper og kreativitet i stedet for faktakunnskap eller strategisk talent.

Mest mulig latter

Brettspillguiden har fått klare instrukser: Spillene skal premieres for å være inkluderende, allsidige og skape mest mulig latter og moro rundt bordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer