- Hugh brukte meg

Hugh Grants polske elskerinne snakker ut.

(Dagbladet.no:) Ifølge polske Kasia Komorowicz (30) hadde hun et kjærlighetsforhold til Hugh Grant (44) i fire år. Skjønt, kjærlighet? Nå snakker den polske it-konsulenten ut i pressen - om hvordan den britiske superstjernen utnyttet henne og kroppen hennes.

- Han sa han elsket meg og at han ville ha barn, men han brukte meg bare for sex, sier forteller hun i et intervju med News of The World.

Grant oppførte seg som en galant brite - i begynnelsen. Til de kom innefor dørene til hennes ettroms leilighet. Da ble det andre baller.

- Vi var så opphisset at vi rev av oss klærne og hadde sex, rett der i stua, forteller hun.

- Han er en svært erfaren elsker, har mye energi - og mer enn tilfredsstilte meg. Det var en miks av rå sex og elskov, forteller hun videre, og sparer ikke på detaljene. Grant skal ha vært mektig imponert, spesielt over rumpa hennes.

Grant ble sett kyssende med den polske skjønnheten på premieren av «Love Actually» i november. Komorowitcz trodde det var Grants måte å offentliggjøre forholdet på. I virkeligheten var det det siste kysset hun noensinne skulle få av ham. Han sluttet å ringe henne tilbake.

- Han er en fortapt sjel som vil finne kjærligheten, og som er desperat etter å få familie, men han klarer ikke knytte seg til noen, mener Komorowicz.

- KYNISK:: Polske Kasia Komorowicz forteller verden villig vekk om hvordan Hugh Grant (44) «virkelig er».