Hugh Grant mest pop som gjest

LONDON (Dagbladet): Britene lager pop-lister for det meste. Nå presenteres årets utgave av «Hvem er mest ettertraktet som gjest»-lista i fiffens eget blad Tatler. Årets vinner er Hugh Grant.

De har laget oversikten over hvilke kjendiser som får flest invitasjoner til fine selskaper.

I augustutgaven av Tatler er Hugh Grant rykket helt til topps etter filmsuksesser som Notting Hill og Bridget Jones' dagbok. Han blir fulgt av prins Charles elskerinne Camilla Parker Bowles, som stadig oftere fotograferes i selskapslivet alene eller sammen med prinsen.

På tredjeplass er Stella McCartney, datter av Paul. Hun gjør det godt som moteskaper og er nylig blitt engasjert av Gucci. På fjerdeplass finner man Sir Evelyn og Lady de Rotschild, fulgt av musikeren og TV-kjendisen Jools Holland. Deretter Mick Jagger, Jerry Hall er havnet på 17 plass. Sønnen til Camilla Parker Bowles Tom er nykommer på listen og er kommet inn på 18 plass ved første forsøk, det lover godt.

Årets mest populære er i følge Tatler de som er «sexy, enslige og populære». Det er over et år siden Hugh Grant og Liz Hurley skilte lag.