Hugh Grant

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hugh Grant truet med sparken

  • Hugh Grant (37) fikk sin første filmrolle i 1982 og spilte siden jevnt og trutt i TV- og kinofilmer uten at så mange øyenbryn hevet seg. Men så kom «Fire bryllup og en gravferd» (1994), med Grant i hovedrollen som Charles - og livet ble aldri det samme for engelskmannen.
  • Han ble selve drømmetypen for nymodne kvinner verden over - for homoseksuelle menn også, for den saks skyld: en pen, intellektuell, morsom, sjarmerende klossete mann med det glimtet i øyet.
  • At han var sammen med fotomodellen Liz Hurley bidro bare til å komplettere bildet av vellykkethet. Paret ble hovedattraksjonen hvor enn de gikk og hvem de enn gikk sammen med, og begges karrierer så ut til å ta helt av.
  • Helt til Hugh den 27. juni 1995 plukket opp den lettkledde miss Divine Brown på en biltur i Los Angeles og sammen med henne begikk uanstendigheter som L.A.-politiet elsker å avsløre. Da ble Hugh virkelig A-kjendis, A for Anger, men Liz tilga ham med et stivt smil.
  • Karrieretrøbbel ble det for dem begge, selvsagt, men sammen har de rehabilitert seg. Hugh Grant har imidlertid aldri nådd samme suksess som med «Fire bryllup og en gravferd» i noen av sine andre filmer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer