SLUTT: Den tredje Wolverine-filmen blir Hugh Jackmans siste som superhelten. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album / Scanpix
SLUTT: Den tredje Wolverine-filmen blir Hugh Jackmans siste som superhelten. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album / ScanpixVis mer

Hugh Jackman ferdig som Wolverine

- Jeg trodde ikke det kom til å vare så lenge.

(Dagbladet): Den australske skuespilleren Hugh Jackman satte ryktene i sving da han i mars la ut et bilde på sin Instagram-konto.

Bildet av hans velkjente Wolverine-klør, og teksten «Wolverine... One last time» kunne tyde på at hans tid som superhelten er over.

Slutt i 2017 I et intervju på The Dr. Oz-show nylig, bekrefta han det mange nok har tenkt, skriver blant andre comicbook.com.

- Dette blir min siste gang, og det føles som tida er inne, sier han i intervjuet, ifølge Time.com, og sikter til den kommende Wolverine-filmen.

Wolverine, en mutant med klør som blant annet har helbredende evner, er en av de mange superheltene i tegneserieforlaget Marvels univers.

17 år Jackman har allerede spilt karakteren i hele syv filmer, første gang i 2000. Han innrømmer at han aldri hadde trodd at det skulle gå så mange år.

- La oss være ærlige. 17 år. Jeg hadde aldri i en million år trodd det skulle vare så lenge, sier han ifølge The Huffington Post.

Det har blitt spekulert i om Jackman dukker opp i den kommende superhelt-filmen «X-Men: Apocalypse» som er planlagt å komme i 2016, men det har skuespilleren foreløpig ikke kommentert. Gjør han derimot det, kommer han til å holde rekorden for ledende superhelter på film, ifølge Entertainment Weekly.

Den tredje Wolverine-filmen skal etter planen komme i 2017.

WOLVERINE ...ONE LAST TIME. HJ Et bilde publisert av Hugh Jackman (@thehughjackman) lørdag 28. Mars. 2015 PDT