Hughs monstergrep

Hollywoods nye yndling, Hugh Jackman, innleder blockbuster-sesongen med å slåss mot så vel Dracula, Frankensteins monster og Ulvemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Nærmere 150 millioner dollar er prislappen på 'Van Helsing', som åpner bredt på kino over hele Norge i dag. Hugh Jackman, som til daglig danser seg til suksess som homse på Broadway i 'The boy from Oz', er den nye stjernen fra Australia som fosser fram i Hollywood. Nå går også ryktene om at han blir neste James Bond.

- Sist gang jeg leste at jeg skulle bli den nye James Bond, ringte jeg min agent for å spørre om han hadde snakket med noen som jobber med den nye Bond-filmen. Det hadde han ikke gjort, så alt er oppspinn. Det må være ubehagelig for Pierce Brosnan å lese at jeg skal ta fra ham jobben. Men det kan også være et lite spill. Kanskje produksjonsselskapet forhandler med Pierce nå.

- Tar du jobben hvis du blir tilbudt den?

- Jeg vil være helt idiot hvis jeg ikke vurderer en slik rolle særdeles seriøst, sier Jackman til Dagbladet.

Årets popcorn-hit?

'Van Helsing' tar oss med til det gåtefulle landet Transylvania - hvor han tar opp kampen med velkjente monstre som Dracula, Frankensteins uhyre, Ulvemannen og andre ekle kryp. Regissør Stephen Sommers er glad i fantasifigurer og slipper løs spesialeffektmakerne i popcorn-filmen, som er ventet til å bli en av årets største kommersielle suksseser.

- Jeg synes jeg hadde bedt om for mye da jeg landet rollen som 'Van Helsing' og samtidig hovedrollen i 'The boy from Oz'. Å få være med på en filminnspilling hvor det ikke spares på noe og filmsettet er som en fornøyelsespark, og samtidig være på Broadway, er rett og slett noe jeg aldri hadde drømt om. Jeg er bare veldig heldig, sier Jackman, som ikke tror det blir mer teater på Broadway på en stund.

- Når showet er ferdig i september, skal jeg ha ferie. Lang ferie, før jeg skal spille inn The Fountain.

Kaster truser

Jackman har lang erfaring med å kysse vakre damer _ og i 'Van Helsing' har han nærkontakt med Kate Beckingsale.

- Kate og jeg delte en sigarett før kyssinga i Van Helsing. Hun spurte meg: 'Skal vi kjøre tungekyss eller ikke?' 'Kanskje noe midt i mellom', forslo jeg. 'Alright', sa hun, og så var hun over meg. Hun ville imidlertid ha mer tunge, så scena måtte skytes om igjen flere ganger, noe som var helt greit for meg, sier han. Hans kone, skuespilleren Deborra-Lee Furness, har ingen problemer med hans intimscener på lerettet.

- Hun har vært naken og gjort mye mer enn meg på film, så hun har et uproblematisk forhold til kyssescenene. Vi er blitt enige om at vi har lov til å nyte en sexscene på film med en annen i løpet av livet vårt. Hennes skal være med Antonio Banderas, visstnok. Jeg har ikke bestemt meg for hvem jeg vil dele et slikt øyeblikk med, sier Jackman, som i alle fall har nok av tilbud etter suksessen på Broadway.

- Uff, dette gjør meg flau. Du blir aldri vant til å få kastet truser etter deg.

KYSSET: : Kate Beckinsale og Hugh Jackman under verdenspremieren på "Van Helsing" mandag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer