Fortnite

Hullet skjuler hemmelig kode

Nå prøver «Fortnite»-fans verden over å løse den skjulte koden, i håp om at det skal bringe «Fortnite» tilbake.

IRRITERT: Verdensmester Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (16) mener Fortenites nedetid er bra for interessen rundt spillet, men mener det går utover de som spiller profesjonelt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det populære dataspillet «Fortnite» er for øyeblikket lagt dødt. Det var under live-arrangementet med det passende navnet «The End» at spillet ble lagt ned, til frustrasjon og forvirring for fans verden over.

Alle som nå prøver å logge seg inn på «Fortnite» for å spille blir i stedet møtt av et glødende, svart hull. Bildet av det svarte hullet blir livestreamet av «Fortnite» gjennom flere kanaler, deriblant deres egen Youtube-kanal.

Spilljournalist i Level Up Norge, Rune Fjeld Olsen ser på eventet som et godt markedsføringstiltak. Ifølge ham er det ganske vanlig at onlinespill gjør en slik «resett» innimellom.

- Dette handler egentlig om å gi spillerne mulighet til å ta en liten pust i bakken og starte litt på nytt, sier han til Dagbladet.

- En skjult kode

En angivelig lekkasje fra App Store i Italia tyder på at «Fortnite» nå ikke vil komme tilbake med en ny sesong, men derimot starte på et helt nytt kapittel. Lekkasjen tyder også på at det vil komme et helt nytt kart, skriver spillnettstedet PCgamer.

Det er knyttet stor usikkerhet til hvor lang tid det vil ta før spillet kan være tilbake i sin antatte nye form. Olsen tror imidlertid ikke det vil ta så lang tid før kapittel 2 dukker opp. Han tror det henger sammen med et såkalt ARG (Alternative Reality Game) som er startet opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer