Trine Lise Olsen:

- Humoreliten i Norge er en runkering

Komiker Trine Lise Olsen mener det norske humormiljøet er en «gutteklubb». Selv har hun kvotert kvinnelige kolleger inn på scenen siden 2017.

LØFTER FRAM KOMI-KVINNER: Trine Lise Olsen har startet klubbscenen Kvotekveld,
 med hovedsakelig kvinnelige komikere på scenen. - Humor handler mye om å kjenne seg igjen. Det handler ikke om at vi har manne- eller damehumor, men at referanser gjør at man kan relatere mer til samme kjønn, sier 43-åringen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LØFTER FRAM KOMI-KVINNER: Trine Lise Olsen har startet klubbscenen Kvotekveld, med hovedsakelig kvinnelige komikere på scenen. - Humor handler mye om å kjenne seg igjen. Det handler ikke om at vi har manne- eller damehumor, men at referanser gjør at man kan relatere mer til samme kjønn, sier 43-åringen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer