Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hun ble en nettsensasjon med «verdens verste låt». Nå er Alison (13) tilbake med ny låt - der hun synger alfabetet

Beskrives som merkelig og «creepy».

(Dagbladet): Ungjenta Alison Gold (13) ble en nettsensasjon da hennes debutlåt «Chinese Food» ble en omdiskutert snakkis på Youtube. Etter bare én uke var videoen spilt av mer enn 10 millioner ganger på nettstedet.

I videoen synger Gold om sin forkjærlighet for kinesisk mat. Det hele er akkompagnert av dansende geishaer, en sint kinesisk kokk og ikke minst produsent Patrice Wilson dansende i et pandakostyme.

Wilson er grunnlegger av musikkselskapet Ark Music Factory som står bak både den mye omtalte låta «Friday» av Rebecca Black og «Chinese Food» av Alison Gold.

- Årets verste låt Det anerkjente tidsskriftet Time utnevnte «Chinese Food» til årets verste låt og konkluderte med at dette var «tre minutter og 27 sekunder med det folk garantert kommer til å stemple som det ferskeste beviset på den vestlige siviliasjons fall».

Nå er Patrice Wilson og Alison Gold igjen aktuelle med en ny låt, som har fått navnet «ABCDEFG». Og ja, ganske så riktig - hun synger deler av alfabetet, i tillegg til tekstlinjer om tenåringsproblemer og kjærlighetssorg.

Også denne videoen har blitt mottatt med skepsis blant kritikerne. Kommentarfeltet på Youtube hagler med kritikk og flere gir videoen en tommel ned på nettstedet.

- Creepy Flere påpeker i sosiale medier at videoen er utrolig merkelig, og MTV lister opp flere grunner til hvorfor den er ubevisst «creepy».

Blant annet dukker produsent Wilson opp i også denne videoen, der vi for eksempel ser han tittende inn av vinduet til Golds soverom med et digert smil og der han hjelper henne med kjærlighetsproblemer ved å gi henne en «love potion»-drink. 

Se videoen over.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media