Hun blir TV 2s nye værdame

Kristina Kvistad Hustad overtar jobben til Desta Marie Beeder. 

NY VÆRDAME: Denne uka ble det kjent at Kristina Kvistad Hustad fra Sæbø blir TV 2s nye værmelder. Foto: Instagram/ privat
NY VÆRDAME: Denne uka ble det kjent at Kristina Kvistad Hustad fra Sæbø blir TV 2s nye værmelder. Foto: Instagram/ privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I september ble det kjent at TV 2s populære værmelder Desta Marie Beeder (27) har bestemt seg for å slutte i kanalen.

Hvem som skulle erstatte 27-åringen har frem til nå vært ukjent, men i dag kunne kanalen presentere sin nye værdame - Kristina Kvistad Hustad, på TV2.no .

- Jeg er veldig, veldig spent! Jeg har kanskje ikke helt skjønt hva jeg har begitt meg ut på ennå, siden jeg har holdt det hemmelig noen måneder nå og ikke snakket med noen om det egentlig. Så jeg har ikke tatt det helt innover meg ennå, sier Kvistad Hustad til Dagbladet.

Hun legger til at det «er noe spesielt med vestlendinger og været», og at hun gleder seg veldig til den nye jobben.

- Jeg tror det blir veldig spennende å lære mer om været.

27 år gamle Kvistad Hustad er ifølge Journalisten.no fra Sæbø i Ørsta, og har studert mediekunnskap og journalistikk ved Høgskulen i Volda.

Helt fersk for kanalen er hun imidlertid ikke. Hun har blant annet jobbet som vikar for «God morgen Norge», hvor hun også hadde praksis i 2013.

- Man skulle tro at jeg er vant med tv-formatet og sånne ting, men jeg merker nervene. Som reporter skal man få andre til å snakke, men nå er det jeg som skal være formidler og gjøre ting forståelig. Men jeg tenker at dette blir utrolig spennede og utfordrende. Jeg liker utfordringer, sier Kvistad Hustad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer