Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Hun drakk rett før innspillingen av sexscenen

Reese Witherspoon hadde mest lyst til å gi seg.

(Dagbladet): Reese Witherspoon (38) har bygget seg opp en solid karriere som skuespiller - og er særlig kjent fra romantiske komedier der hun spiller på sitt blonde hår og sin sjarmerende side.

I den kommende dramafilmen «Wild» er det imidlertid andre sider som kommer fram.

Her spiller hun karakteren Cheryl Strayed, som får livet snudd på hodet når hun mister moren sin, og går inn i en verden full av sex, svik og narkotika.

Det har medført utfordringer for Witherspoons del.

Forklarte seg for dattera - Dagen før sexscenen, hadde jeg lyst til å kaste inn håndkleet, sier hun til svenske Aftonbladet.

Så langt gikk det, at skuespilleren ringte manusforfatter Cheryl Strayed - som filmen altså baserer seg på - og ga beskjed om at hun ikke kom til å klare å gjennomføre nakenscenen.

OSCARKANDIDAT: Reese Witherspoon er antatt å bli tatt i betraktning når årets Oscar-priser deles ut. Foto: AFP PHOTO/Mark RALSTON
OSCARKANDIDAT: Reese Witherspoon er antatt å bli tatt i betraktning når årets Oscar-priser deles ut. Foto: AFP PHOTO/Mark RALSTON Vis mer

- Hun svarte: «Reese, jeg beklager at jeg var så løs på tråden på 90-tallet, men du blir nødt til å gjøre det».

Og slik ble det altså. Men ikke uten litt ekstra «hjelp». Regissør Jean-Marc Vallée («Dallas Buyers Club») avslører nemlig at det måtte alkohol til før Witherspoon kastet klærne på filmsettet.

- Like før innspillingen, drakk hun et glass champagne, sier han.

38-åringen syntes det var utfordrende å snakke med sin 15 år gamle datter, Ava, om den nevnte scenen.

- Før hun så filmen, forklarte jeg seksualiteten og hvorfor jeg var nødt til å vise alt, selv det jeg ikke ville dele med andre, sier hun til den svenske avisa.

Oscar-hvisking Skuespilleren er godt kjent fra filmer som «Cruel Intentions», «Legally Blonde» og «Walk The Line». For sistnevnte, der hun spilte Johnny Cashs kone June, ble hun gitt både Golden Globe-pris og Oscar-statuett.   

Nå går ryktene om at Witherspoon kan forberede seg på mulighten til å fylle medaljeskapet med nok en Oscar.

Bransjebladet Variety, filmnettstedet Indiewire, Deadline og The Hollywood Reporter er blant nettstedene som melder om dét.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media