- Hun er et eksepsjonelt talent

Bugge Wesseltoft har håndplukket Ane Bruns lillesøster, Mari Kvien Brunvoll (25), til Bylarm.

LILLESØSTER: Selv om Mari Kvien Brunvoll er i familie med Ane Brun er hun lite opptatt av å trekke veksler på sin kjente storesøster. FOTO: Åse Holte
LILLESØSTER: Selv om Mari Kvien Brunvoll er i familie med Ane Brun er hun lite opptatt av å trekke veksler på sin kjente storesøster. FOTO: Åse Holte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Til lørdag fyller Mari Kvien Brunvoll 26 år.

Men det er på ingen måte noen bursdagsgave når Bugge Wesseltoft har plukket henne ut som én av tre lovende utøvere til en artistpresentasjon på Bylarm samme dag.

- Mari var et veldig naturlig valg. Hun er et eksepsjonelt talent, som allerede har funnet sin egen stil. Det er mange flinke folk i musikk-Norge, men bare noen få av dem klarer å raffinere et sterkt særpreg og en innlevelse som griper folk. Mari er en av dem som har klart det, selv om hun bare er helt i startfasen av karrieren sin, sier Bugge Wesseltoft til Dagbladet. I fjor høst spilte jazznestoren dobbeltkonsert med sin utvalgte i Amsterdam.

- Og da var hun mye mer populær enn meg, ler han.

Eksperimentell lillesøster

Mari Kvien Brunvoll kommer fra en mildt sagt musikalsk familie. Storesøster Ane, som har forkortet artistetternavnet sitt til Brun, er for lengst etablert som en av Norges fremste singer/songwritere.

- Men Mari er en veldig annerledes artist enn Ane. Selv om du kan høre at de synger litt på samme måten, og at stemmen kan være lik, sier Linda Skipnes Strand, pressesjef for Nattjazz og daglig leder i Bergen Jazzforum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer