Anmeldelse: Heidi Sævareid, Bruddlinjer

Hun er et skrivetalent utenom det vanlige

Heidi Sævareid har skrevet nok en sterk roman om usunne forhold.

POPULÆR: Heidi Sævareid er ute med sin fjerde ungdomsroman. De tre forrige har alle vært brageprisnominerte. Foto: Gyldendal / Ingrid Pop
POPULÆR: Heidi Sævareid er ute med sin fjerde ungdomsroman. De tre forrige har alle vært brageprisnominerte. Foto: Gyldendal / Ingrid Pop Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den blakke biologistudenten Hedda (22) har mer eller mindre frivillig viklet seg inn i et forhold til den 18 år eldre forretningsadvokaten Ulf. På et tidspunkt begynner han å sette inn månedlige summer på kontoen hennes. Det plager Hedda, men hun klarer ikke å gjøre noe med det.

Heddas forhold til Ulf kommer fram underveis i denne boka, som åpner i øsende regn på den alternative performancefestivalen Glastonbury nær Somerset i England.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer