Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Hun er helt spinnvill. Fullstendig rabiat

Regissør Erik Poppe om stjerneskuespiller Juliette Binoche.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I kveldens Filmbonanza på NRK følger vi innspillingen av Erik Poppes nye film «A Thousand Times Goodnight.»

Hovedrollen i filmen spilles av oscar-vinnende franske skuespilleren Juliette Binoche. Hun er kjent fra blant annet «Tilværelsens uutholdelige letthet,» «Den Engelske Pasienten» og «Sjokolade.»

I innslaget fra Filmbonanza forteller Poppe om hvordan det er å jobbe med Binoche.

- Det er en skuespiller jeg aldri har sett maken til. Hun er helt spinnvill. Fullstendig rabiat. Men utrolig morsom å jobbe med, sier Poppe.

Under innspilling går det galt for skuespilleren. Hun spiller en fotograf i et krigsområde, og skal fotografere en flyktende folkemengde. Hun løper inn i mengden, og blir løpt ned av en statist.

- Hun klarer ikke skille mellom fornuft og følelser. Så hun løper inn i massen. Jeg sa hun ikke måtte gjøre det, men hun gjorde det uansett.

- Jeg mista kontrollen på henne. Men jeg fikk selvfølgelig noe fantastisk. Vi har valgt å bruke det øyeblkikket der hun blir slått ned, sier Poppe.

Filmbonanza går i kveld klokken 21:30 på NRK 2.

RABIAT: Skuespiller Juliette Binoche er ifølge Erik Poppe både spinnvill og rabiat. Foto: Stella Pictures
RABIAT: Skuespiller Juliette Binoche er ifølge Erik Poppe både spinnvill og rabiat. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!